работен

книга Личната мисия

За искащите да направят нещо,
което да е по-голямо от тях.

Нещо, което да остане и след тях.
За хората, които не искат обикновен живот.

Накратко за книгата

Тази книга отразява осемгодишен опит на автора в подкрепата на хора при извеждането на личните им мисии. Към личния опит са добавени и резултатите от изледване на световния опит по темата. Включени са много примери за мисии, както и напътстващи упражнения. Публикувана като онлайн книга през февруари 2018 г., тя е изтегляна вече 1300 пъти.
Книгата е подарък за хората, за които личната мисея е важна часто от живота. Ако и вие сте от тях, можете да изтеглите свободно книгата с бутона по-долу.

Какво ще намерите в книгата?

Книгата представя системата за извеждане на лична мисия, съставена от девет стъпки – първите пет са посветени на това да се изведе мисията, а вторите четири – да се интегрира в живота на човека. Книгата съдържа над 50 упражнения и множество лични мисии. Добавени са и практични съвети на един консултант, в това как човек сам да управлява процеса на извеждането в ролята на консултант и в ролята на консултиран.

Консултации

За тези, които имат нужда от малко подкрепа по пътя и предпочитат тя да бъде индивидуална, осигурявам възможност за еднократни индивидуални консултации. Полезни са за обсъждане на вече извървян част или целия процес, така че да се разгледат конкретни възникнали трудности или притеснения и да се подпомогне преодоляването им.

Let’s work together on your
next web project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus
nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.