книга “Личната мисия”

За търсещите и искащите да направят
нещо значимо в живота.

Нещо, което е по-голямо от тях и ще остане и след тях.
За хората, които искат нещо много повече от обикновен живот.

Накратко за книгата

Книгата е замислена като ръководство, чрез което хората да могат и самостоятелно да изведат своята мисия. Тя отразява осемгодишен опит на автора в подкрепата на хора при извеждането на личните им мисии, както и собствения му опит от извеждането на неговата лична мисия. Включени са и резултатите от изледване на световния опит по темата.
Публикувана като онлайн книга през февруари 2018 г., тя е изтегляна вече 1500 пъти.

Какво ще намерите в книгата?

Книгата представя системата за извеждане на лична мисия, съставена от девет стъпки – първите пет са посветени на това да се изведе мисията, а вторите четири – да се интегрира в живота на човека. Книгата съдържа над 50 упражнения и множество лични мисии. Добавени са и практични съвети на един консултант, в това как човек сам да управлява процеса на извеждането в ролята на консултант и в ролята на консултиран.

“Признавам, не мога да спра да се възхищавам на систематичността и продуктивността ти! Признавам също, че книгата се оказа изключително лесна и приятна за четене за мен. Блазни ме мисълта, че може би съм достигнала до момента, в който формулирането на лична мисия е дошло на дневен ред и при мен :).”

Р.К.

“Книгата е чудесна. С удоволствие се запознах с нея. Тя трябва да се преподава в училищата. Младите хора на България следва да имат възможност да я прочетат. В книгата има достатъчно инструменти, с които човек сам да се справи с извеждането на мисията си.”

Ю.С.

“Книгата е написана добре. Важно ми беше още отначалото да се подчертае, че мисията на човека може да се променя – тя не е ограничаващ избор веднъж – завинаги направена. Замислих се дали да не поработя върху оформянето на своята мисия.”

Р.Ч.

Книгата “Личната мисия” е подарък за хората, които биха искали и са готови да заживеят живот, воден от тяхната собствена мисия.

Ако и вие сте от тях, можете да отворите, разгледате и/или свободно да изтеглите книгата.
/размер А5, .pdf формат, 3.75 MB, без регистрация/