Защо ОЩЕ не сте?

Това е едно видео, в което провокирам хората да си зададат пряко въпроса “Защо ОЩЕ не съм?”.

Понякога причините може да са външни пречки като липса на информация, неподходящ етап от живота, липса на умения и опит и т.н. 

В други случаи, обаче, може да се окаже, че има вътрешни пречки, които спират действията ни – страх от промяна, страх от провал, притеснения от неизвестното, неувереност, че ще се справим, несигурност, че точно това искаме и др.
И тогава причините да не сме още се привръщат в добро оправдание за пред нас и пред другите. В същото време ние гледаме на ситуацията ни като на временна, нехаресвана. Това хем ни потиска, хем не променяме нищо. Сякаш сме “на изчакване”.
Ако и при вас е така, съветът ми е да спрете да желаете промяна, а да се фокусирате върху настоящата си ситуация и да я приемете, дори да я харесате – така ще си спестите негативни преживявания и ще отворите вратата за хубави, радостни моменти в живота ви (засега се знае със сигурност, че е само един).

Ако пък желанието ви за промяна е наистина голямо, с радост ви споделям, че пътища има и в част от тях, мога да съм ви полезна с опит и система за действие.